46586467

|

Mon - Fri 08:00 - 20:00

Follow us
Top

Blog

5 måter å skjule varmepumpens eksterne enhet

Vårt utvalg av Mitsubishi varmepumper er designet med en elegant, moderne og tiltalende stil for å passe til interiøret i hjemmet, men utendørsenhetene kan være noe du kanskje vil skjule. Her er våre beste tips for å “gjemme” varmepumpen din.

La oss innse det, mens varmepumpen din kan se slank, moderne og kanskje til og med fargerik på innsiden av hjemmet ditt, er det ingen som ønsker å sitte og se på enheten utenfor. For mange av oss er utendørsenhetene gjemt et sted du ikke kan se dem, men hvis dine er på utstilling, kan det være lurt å tenke på hvordan du kan skjule det. Selv om våre moderne serier har en kompakt og elegant design, kan du ikke komme vekk fra den store esken som trenger å bo et sted i hagen din.

Det er ideer for alle, diy og profesjonelt designet og laget alternativer bare for ditt hjem. 

Det er viktig at det er noen viktige sikkerhetsfaktorer du alltid bør vurdere før vi går inn på hver av ideene om å skjule varmepumpen din.

  1.  Forsikre deg alltid om at utedelen din er fri for ugress, planter og annen hage.
  2. Blokker aldri luftinntaket rundt den eksterne varmepumpeenheten. Du vil slutte å fungere ordentlig og risikere at den overopphetes.
  3. Forsikre deg om at du alltid har tilgang til enheten. Du ønsker ikke å ha en stor demonteringsoppgave hvis du noen gang trenger en ingeniør som skal ha tilgang til enheten.

Hva er den beste måten å skjule varmepumpens utenfor enhet? 

Det er mange forskjellige og kreative måter å skjule varmepumpen i hagen din og ideer som passer til alle husstiler og kreative vibber.

Vi har listet opp de 5 favorittideene våre for deg nedenfor.

1. Et varmepumpedeksel

Det er ingen overraskelse at vi har dette oppført som nummer 1. Varmepumpedeksler er laget for jobben og hjelper deg med å opprettholde varmepumpene dine optimal ytelse og sikkerhet. Ikke bare det, men de har direkte godkjenning fra Mitsubishi Electric som validerer designet for enhetens drift og effektivitet. 

Standard dekselet er tilgjengelig i to stiler i forskjellige størrelser med nesten uendelige valg av farger som er tilgjengelige å velge mellom.

Varmepumpe deksler er designet spesielt for å skjule en varmepumpe og for å hjelpe den å smelte sammen med hjemmet ditt – og slik at de kan leveres i nesten hele pulverlakkfargespekteret til Norge beste merker for å sikre at varmepumpen din virkelig smelter sammen med funksjonene i hjemmet ditt. 

varmepumpedeksel

2. En personvernskjerm

Avhengig av hvor varmepumpen befinner seg, kan en enkel personvernskjerm gjøre jobben med å skjule varmepumpeenheten. Som med alle oppløsninger som sørger for at varmepumpen har god plass rundt seg for å beskytte luftstrømmen og forhindre overoppheting er nøkkelen. 

En personvernskjerm kan være en billig og enkel å installere måte å skjule varmepumpen på. 

2. Et hagekunstdisplay 

En annen fin måte å avskjerme av varmepumpen din er ved å bruke noen av de vakre hagekunstskjermene som er allment tilgjengelige. Dette vil ikke bare skjule varmepumpeenheten, men det kan også skape en viss interesse for hagen din.

hagekunst for å skjule varmepumpen din

3. En planteskrinskjerm

Hvis du elsker å kunne presse flere planter og grøntområder i hagen din, er en planteboks en god ide – bare vær forsiktig så du ikke planter etterfølgende planter som kan finne veien til pumpens vei.

gjemmer varmepumpen din \

4. En Shabby Chic retro-skjerm 

Hvis noe litt mer vintage utseende er tingen din, kan en upcycled romskjerm skape en flott hage- og varmepumpeskjerm og gi deg en fleksibel og superenkelig å installere løsning.

hageskjerm for å skjule en varmepumpe

5. Vintage dørskjermer

Gjennom en lignende linje som de loslitte elegante romskjermene, kan gjenvinnerne dører skape en kul boho-stemning i hagen din og avskjerme en mengde ting du ikke vil se – varmepumpe inkludert. Legg til noen få dekorative elementer, så har du en hagefunksjon å være stolt av. 

Spør ekspertene om varmepumpe – nå med varmepumpe deksler!

Kontakt ekspertteamet vårt for ekspertråd om varmepumper og nå også varmepumpedeksler. Vi har over 25 års erfaring og er Telemark, familieeid virksomhet som er kjent for utmerket service. 

Grabowski Klima tilbyr vi tilbud uten forpliktelser for å hjelpe deg med å velge det best mulige varmepumpesystemet for ditt hjem. Hvert hjem er forskjellig, så det er alltid lurt å be ekspertene om hjelp til å velge riktig varmepumpe for å dekke dine behov!

Når du har valgt riktig varmepumpe, vil vårt profesjonelle team jobbe med din problemfri installasjon av varmepumpe, med en gang å oppgradere eiendommen din for å gjøre den varmere og mer komfortabel om vinteren for leietakerne dine. 

Så hvorfor vente? Ta kontakt med vårt ekspertteam i dag!

Share
No Comments
Add Comment