46586467

|

Mon - Fri 08:00 - 20:00

Follow us
Top
Misubishi Vl-100
Mitsubishi VL-100 Miniventilasjon

5500,- kr inkl Mva

Uten montering. Kontakt oss for monteringspris.

Beskrivelse

Miniventilasjon VL-100 er en enestående ventilasjonsenhet som kan skifte hele 105m3 luft i timen – det tilsvarer all luft i et rom på 40m2. Miniventilasjonen er balansert, og kan gjenvinne opp til 80% av energien i luften den bytter ut.

Pollenfilter (high performance filter) til Miniventilasjon VL-100. Dette filteret erstatter grovfilteret som følger med miniventilasjonen. Perfekt for allergikere – fjerner støv og andre partikler fra ditt innemiljø på en meget effektiv måte.

Radon-bekjempelse

Miniventilasjon er en effektiv måte å redusere Radon i innemiljøet. Vår modell bytter opp til 105 m³ luft pr time – og er dermed en fin måte å redusere mengden radon i luften.

Miniventilasjon VL-100 fjerner kjellerlukt

Begrepet kjellerlukt kommer gjerne fra fukt som igjen skaper bakterier, mugg og andre skadelige stoffer som fremkaller lukt. Miniventilasjon er perfekt for kjellere og hytter som har den typen problematikk.

Gode filterfunksjoner

Miniventilasjon har et filter som fjerner støv og smuss fra uteluften før den slippes inn i boligen.

Normale bruksområder:

  • Kjeller – Få bedre innemiljø i kjeller med lavere fuktighet og frisk luft.
  • Etterisolerte boliger – Etterisolerte boliger med nye vinduer kan bli veldig tette og trenger ventilasjon. Miniventilasjon er den perfekte løsningen i slike tilfeller.
  • Kontoret – Plasser Miniventilasjon på kontoret og opplev en hverdag med bedre inneklima og økt arbeidslyst.